Party @ Home is de ballonnenspecialist in Arnhem en omgeving. Als u op zoek bent naar heliumballonnen Heliumballonnen ArnhemArnhem, heeft u bij ons beslist de juiste leverancier gekozen. Wij leveren helium ballonnen voor decoraties en ballonoplatingen. Losse heliumballonnen of prachtige trosjes ballonnen met een gewichtje.

Ballonoplatingen met heliumballonnen

Ballonoplatingen met een groot aantal ballonnen is altijd een enorm spektakel. Het is mogelijk om de heliumballonnen vanuit een bepaald object op te laten of aanwezigen individueel een heliumballon te geven en op een bepaald moment los te laten. Zo hebben wij de beschikking over een opblaasbaar mega-kado, waarin 200 tot 250 ballonnen passen die het luchtruim kiezen als de deksel eraf gaat, maar ook een aantal andere objecten zoals bijvoorbeeld een zeven meter hoge champagnefles met een capaciteit van zo’n 500 ballonnen of een  net van 200, 500 of 1000 ballonnen.

Heliumballonnen Arnhem bestellen

Voor een feestelijke opening en dergelijke kunnen wij naast heliumballonnen in Arnhem en omgeving ook andere ballonnen bestellen en artikelen huren om uw feest of de evenement te voorzien van passende aankleding.

 

Heliumballonnen en het milieu.

Party @ Home gebruikt voor het oplaten van ballonnen uitsluitend biologisch afbreekbare ballonnen voorzien van katoenen touwtjes. Heel veel “ballonnen” bedrijven laten nog steeds ballonnen op met plastic lintjes en sluiters. Dat is onverantwoord. Jaarlijks worden er langs onze kust duizenden plastic ballonlinten gevonden en plastic sluiters.

Dat kan anders. Kies voor een professioneel ballonnenbedrijf dat zorgt dat wij bij feestelijkheden en herdenkingen nog steeds ballonnen op kunnen laten, maar wel verantwoord. Een professioneel ballonnenbedrijf knoopt de ballonnen zonder kunststof ballonsluiter en zorgt dat er afbreekbare lintjes aan zitten.

 

Er zijn twee soorten ballonnen: Latex en folieballonnen. Latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar, gemaakt van het sap van Rubberbomen de ballonnen breken af in ongeveer dezelfde tijd als een eiken blad. Latex ballonnen zijn de enige ballonnen die door een professioneel bedrijf worden gebruikt in een ballon oplating. Ballonoplatingen uitgevoerd door professionele ballon bedrijven zijn niet schadelijk voor het milieu. Biologisch afbreekbaar latex ballonnen worden gebruikt uitsluitend door professionals, mits deze worden opgelaten zonder plastic linten, sluitclips, of elke andere objecten die zijn gekoppeld. De uitzondering hierop is het gebruik van gerecycleerd kaartje voor ballonwedstrijden. Papier is afbreekbaar en als de kaart niet gevonden wordt keert het materiaal terug naar de natuur. Latex ballonnen stijgen hoog in de atmosfeer, waar 90% van hen knapt, deze ballonnen vallen onschuldig terug naar de aarde in kleine verbrijzelde fragmenten. Kijk voor meer informatie op degroeneballon.org

Verdwaalde ballonnen die zijn gevonden op stranden worden meestal gevonden met diverse soorten sluiters, lampjes (heel slecht) en trossen lint. Dit zijn veelal ballonnen die consumenten met zogenaamde DoeHetZelf setjes opblazen en voorzien van kunststof lint. Deze ballonnen worden vaak onvoldoende gevuld waardoor deze niet hoog in de atmosfeer terecht komen en niet in kleine stukjes terug op aarde komen maar met plastic lint terug gevonden worden in de natuur.
www.macrovet.nl/cialis-bestellen-pfz.html www.macrovet.nl/viagra-kopen-pfz.html
Ook folieballonnen worden terug gevonden in de natuur. Een folieballon is niet biologisch afbreekbaar. Een professioneel ballonnenbedrijf verkoopt dit soort ballonnen uitsluitend met een gewichtje wat voorkomt dat de ballon weg kan vliegen. Onprofessionele verkopers op markten en evenement laten dit vaak uit kostenoogpunt achterwege.

Latex ballonnen doden geen dieren. Hoewel het omgekeerde is gemeld als feit in kranten in het hele land, bewijzen de echte feiten anders. Het feit is, dat na vier jaar, onderzoekers niet in staat zijn om een enkel onderzoek te vinden ter ondersteuning van de vordering dat latexballonnen dieren doden. Dierenactivisten die dit statement maken hebben tot nu toe geweigerd om vertegenwoordigers van ballonproducenten en de ballonbedrijven het tegendeel te laten bewijzen  met gedocumenteerd bewijs wat onder andere samengevat is in een rapport van Ernst en Young. In 1988, een Amerikaanse rechtbank onderzocht door milieuactivisten geclaimde schade aan dieren maar deze rechtbank heeft hier geen enkel bewijs voor gevonden.

Dieren stikken of sterven niet door het inslikken van een latexballon. Twee studies van de Universiteit van Miami weerleggen vorderingen van overlijden ten gevolge van inname van de ballon. In deze studies, werden de zeeschildpadden stukken van latex ballonnen opzettelijk gevoed. In alle gevallen, werd het geconsumeerde latex doorgevoerd naar de uitwerpselen van de schildpadden. Geen van de schildpadden verstikte op de ballonnen. Toonaangevende schildpad onderzoekers uit het Virginia Instituten of Marine Science, de Universiteit van Texas en de Okeanos Oceaan onderzoek zijn beschikbaar met openbare verklaringen. Deze ontlastende ballonnen van waarschijnlijke oorzaak van sterfgevallen onder schildpadden. Hun verklaringen steunen het feit dat er geen bewijs is, die hen milieuactivisten toestaat om te verklaren is dat latex ballonnen dieren doden. Uiteraard mits uitgevoerd door professionele bedrijven met aandacht voor het milieu.